17.3.2015

Tiistai.


Mun piti jo puoltoista viikkoa sitten kirjoittaa tänne mutta jäikö se titetenkin kesken ja unohdinko sitten jatkaa.. tietysti! Tuntuu että päivissä ei ole tarpeeksi tunteja tähän kaikkeen :D

Viimeksi kerroin siitä tutusta duuni-ahistuksesta. Iloksenne voin kertoa että se on mennyt ohi jo aikaa sitten ja nyt oikeastaan on vain kivaa tuolla. Iltaisin ei ota päähän että seuraavana päivänä on työpäivä ja sunnuntaisin ei tule etukäteen maanantaimasista. Kiva fiilis siis. Osaan jo hommani jotenkuten. Tänään hoidin ihan yksin palautusten vastaanoton ja meni jopa ihan oikein vaikka yksin tein!
Oonko jo kertonuinka mä viihdyn tuolla duunissa ihan sikahyvin :P Sillee suuntaa antavaksi ni tein tässä tänään valmiiksi missä oli 82 lavallista kamaa. 82 lavaa on aika paljon tuotteita. Kolme päivää siihen meni ja tänään sain viimesenkin lavan tehtyä just ennen kun työpäivä loppui.
Oon saanu jo kaikki duunikamatkin ja olen täten kunnolla varustautunut siellä.

Tän päivän aamun aloitus :D

En muista laitoinko tänne kun värjäsin hiuksetkin. Ihan vaa Biozellin raspberry tuubin tyrkkäsin ja tollanen tuli pinkki. Aika kiva oikeastaan. Nyt tosin jo jonkun verran haalistunutkin. Tykkään jopa tosta juurikasvustakin joka näkyy alempana..

Selfie kun oli aurinkoisa päivä. Oltiin miehen kanssa matkalla isolle kylälle kattoon elokuvaa ja sitten syömään.

Saatettiin poiketa matkalla myös Snurressa. IHANA kauppa!!

Sunnuntaina kun oli synttärit ni anoppi oli laittanut lahjarahan tilille. Itelle ostin sitten nuo kaksi kirjaa.
(niinjoo lapsille kaksi takkia ja sukkahousuja ja aurinkolasit......)
 

Tämä munan näköinen kasa onkin sitten Nanodotseja. Magneettikuulia siis! Voi luoja miten on addiktoivia pikkupalloja.

Tästä nyt ei kukaan varmaan ylläty että mun puikoilta tulee tällästä klovnin oksennusta :D Käyttelen jämä-wollmeiseja tuohon siis.
Olipas taas paljon kuvia puoleltatoista viikolta. Toki nyt tuossa on vain muutama. (Mitenniin mä kuvaan aika paljon ja kaiken mitä tapahtuu..)

Eilen oli sitten taas pakko soittaa tervariin ja pyytää antibiootit vti:n takia. Voi ### mä sanon. Raivostuttava tauti. Onneksi kuitenkin mulla on oireita. Reilu 10v sitten niitä ei ollut ollenkaan ja olin 2x sairaalassa sitte munuaistulehduksessa. Ei sekään ole kiva. Nyt sitte vedellää nitrofuria vielä 4 pvää. Tarttee muista alkaa napsiin tota C-vitamiinia mega-annosta jos se vaikka toimis estona tai jotain.

Mun tekis iha kauheesti mieli tilata lankaa. Jotain ihkua ja sellasta. Mut jos katsahdan tuohon oikealle puolelleni ni ei kyllä tartte. "Keskeneräisten" kori on about räjähtänyt käsiin. En tajua mitä tapahtui. Startiitti nyt ainakin mutta joku kyllä kävi kun keskeneräisiä on niin paljon että tonne ei meinaa ees kaikki mahtua..

1 kommentti:

  1. Ikävä vaiva tuo vti. Ei ole kivaa.
    Keskeneräiset...no, se on tuttua kauraa täälläkin. Mutta nyt pitää vaan pitää pää kylmänä ja neuloo asia kerrallaan pois. Kyllä ne siitä vähenee. Mulla onkin projektina neuloo kaikki aloittamattomat ja keskeneräiset pois, etteivät sitten paina mieltä myöhemmin.

    VastaaPoista