29.10.2015

Pitkästä aikaa!

Siitä on taas tovi kun oon kirjoittanu. Syynä ihan vaan jaksaminen. Arki I:n kanssa ei o helpottanu ja tuntuu että duunista kun pääsee kotiin ni tahtoo vaan olla ja tehä vaan ne ihan pakollisimmat jutut.

Jotain edistystä kuitenkin on tapahtunu. Meille tulee maanantaina sellanen perhetyöntekijä(?)nainen käymään ja kattomaan miten meidän arkea vois jotenkin helpottaa. Käytiin jo yhdessä keskustelussa missä kartoitettiin meidän tilannetta ja tarvetta. Nyt sitte katotaan ihan paikanpäällä et missä kohtaa ne ongelmat on ja mitä niille tehtäs. Ootan siis innolla.

Jotain kivaakin on kyllä tiedossa. Mä lähden Lontooseen! Lähen kahen viikon pääst torstaina ja paluu sunnuntaina. Sellanen kiva pidennetty v.loppu siis. Oon jo päässä tehny listoja missä kauppoissa tahon käydä. Joku fiksumpihan tähän varmaan toteais että niitäkö vain mä ootan enkä vaikka jotain kulttuurijuttuja jne. Mä nyt vaan nautin uusista kaupoista, ihan siis ruokakaupoistakin. Ei se tarkota et ostaisin kaiken ihanan mitä nään. Vaikka siis shoppaustakin kyllä aion tehä. Sellaset muutamat mihin on pakko päästä on Boots, Primark, Lush ja Forever21. Hotellikin on ihan lyhyen kävelymatkan päässä Oxford Streetistä missä nuo kaikki kaupat on.
Matkaseurana mulla on mutsi ja faija ja onneks mutsi on vähän samoilla shoppailulinjoilla mun kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti