8.8.2015

Relaamisesta.

Kävin N:n kanssa tänään kaupoilla ja siellä sitte mieleen tupsahti tuollainen aihe. Miten rentoudutaan. Mulla tuo on iän myötä muuttunut ja huomaan et ihan viimeaikoinakin se on muuttunut. Veikkaan syyksi arjen muutosta työn takia. Duunissa kun pitää olla aika sosiaalinen koko ajan ja jatkuvasti tehä jotain ni sitä paikallaan olemista on oppinu arvostamaan enemmän. Työttömänä kun se elo taas oli enemmän sitä paikallaan olemista.

Ennen rentouduin koneella kököttäen tai kavereiden kanssa kahvitellen tms. Nykyään koneella oleminen ei kuulu siihen relaamiseen vaan oon oppinu nauttimaan vain olemisesta. Oon oppinu tykkäämään lukemisesta mut se ei saa olla sellasta romaanin lukemista vaan enempi lifestyle tyyppistä. Täl hetkellä työn alla on Kon Mari kirja mikä kertoo kodin ja elämän järjestyksesta ja siivoamisesta. Tuosta pitäskin tehä ihan erillinen postaus meinaan siin on paljon hyviä juttuja.

Täl hetkel mun rentoutumiseeni kuuluu yllättäen käsityöt ja samalla jonkun hömpän tuijottaminen telkusta. Nyt vaan lopetin Netflixin ja Viaplayn. Koitetaan tovi olla ilman mitään tollasia palveluja. Tubesta seuraan muutamia vloggaajia ja niitä usein kattelen samalla kun neulon tai virkkaan.

Tänään ajattelin rentoutua näiden parissa:

Hain uudet käsityölehdet siis. Yritän löytää inspistä alkaa tahkoamaan jouolulahjoja..

Meillä asuu muuten ihan kohta koulunsa aloittava <3 Käytiin hakemassa vähän tarvikkeita penaaliin ni saa pahinta jännitystäkin pois. Veikkaan kyl et äitiä jännittää enemmän kun lasta. Tuo takana oleva legoasia on herätyskello minkä käyttöä aletaan opetteleen että osaa koululainen herätä ajoissa.
 

Meil alko miehen kanssa säästökausi. Ei sellasta välitöntä pakkoa ole mutta koitetaan miten saatais käytettyy mahdollisimman vähän rahaa. Pyritään käymään vain kerran viikossa kaupassa ja ostetaan koko viikon tarpeet sitten kerralla. Eka viikko takana ja kohtuu hyvin on menny. Omasta mielestä on viel petrattavaa mutta aika hyvin silti ekaks viikoks. Pari kertaa on mun pitäny käydä kaupassa mutta tiiänpä nyt mitä on ennakoitava seuraavalle viikolle ettei niitäkään reissuja tartteis tehä. Kaikki käteinen mitä meille tulee niin menee tollaseen säästöpurkkiin ja sieltä sitte otetaan rahaa "ylimääräisiin" hankintoihin. Nuo lapsen koulutarvikkeet mm. maksoin sieltä.

Mites te muut koululaisten äidit, mitä mun kannattaa muistaa koulun alkua miettien? Oonko unohtanut jotain oleellista?

Entä miten muut rentoutuu?

Onko teillä mitään pomminvarmoja säästövinkkejä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti