2.8.2015

Sunnuntai.

Viikon takaisesta reissusta selvitty hengissä. Välillä vähän epäilin sitäkin mutta selvisin. Oltiin siis Bug In Finn tapahtumassa. Leirintäalue täys volkkareita ja niiden kanssa harrastelijoita. Meidän köörissä oli mun ja miehen lisäks kaveripariskunta ja kolmantena kaveri joka tuli paikalle meidän toisella autolla.
Kohtasin siellä ihan uusia haasteitakin. Nimittäin Concertan laskut. Koskaan aikasemmin en o niitä huomannu mutta nyt ne oli aika selkeet. Tai laskuiks mä niitä epäilen. Johtui varmaan siit ku ei oltu kotona ja ja siinä normaalissa arjessa et ne oli niin huomattavat. Perjantaina siis kun oltiin päästy perille (perjantai on mun 36mg annospäivä) ni siinä joskus kasin jälkeen alkoi ahistaa. Se jatkui koko illan ja oli vielä maustettuna ulkopuolisuus-fiiliksellä. Ensinnäkin oli TODELLA vaikea osallistua leirin kasaamiseen ja tehä sen suhteen yhtään mitään. Onneks mies vähän tajus sanoa mulle et tee toi ja tee tää. Sit ku leiri oli kasassa ni en osannu osallistuu oikeen mihinkään. Tuntui vaan niin ulkopuoliselta. Pakenin sitte omaa päätäni meidän mökkiin sisälle ja menin aika ajoissa nukkumaan. Ulkopuoliselle toi mun oloilu näytti silt et oon tosi flegmaattinen ja mua ei kiinnosta kun oikeasti se oli ihan muuta. Lauantaina sit kun osasin tuohon kaikkeen varautua ni ei ollu pään kannalta niin haastavaa olla siellä. Miehen kanssa kyllä todettiin et tollane leirielo ei oo meijän juttu ollenkaan. Onneks oltiin molemmat sitä mieltä eikä niin että vaan toinen :DD

Migreenit on taas nostaneet päätä. Kaks viikkoa on nyt menty melkeen päivittäin lääkittynä. Menkkoja epäilen syyks mut ei se yleensä mitää kahen viikon putkea ole tehny, viikon korkeintaan. Ärsyttää joka päivä lääkitä ...

Mulla on muuten todella näppärä mies! Se teki meille ruokapöydän ihan itte! Yhessä pähkäiltiin että millanen ja sitte ei ees kauaa mennyt ja meil on nyt uusi pöytä. NELIÖN mallinen vielä! Mitat on 150cm x 150cm eli kokoakin löytyy. Oon about aina halunnut neliön muotoista pöytää ja nyt mulla sellanen on. Ai vitsit että oon iloinen.
Puutavara tuohon oli ihan ilmaista kun A teki sellasen pienen löydön. Rahaa meni vaan tohon pinnan käsittelyyn oikeastaan. En ala selostaan et mitä ja mihin koska en muista. Oon noita tuolejakin saanut maalattua vaikka kuvassa näkyy vaan yksi maalattu. Turkoosi, violetti ja vihreä on nyt tehtynä. Keltainen purkki oottelee sutimista ja sit pitäs kehitellä jostain oikean sävyinen pinkki. Tuntuu olevan tosi vaikea sävy löytää. Otan jossain vaiheessa paremmat kuvat kun tuolitkin on maalissa :)

Olin viime viikon palkallisella lomalla. En muista koska mulla ois viimeks sellanen ees ollu. Tuntui aika kivalta olla vaan. Ei tehty ees mitään suuremmin. Jo loman alussa päätin etten vaivaa pientä päätäni millään työjutuilla (mulla on taipumusta sellaiseen siis) ja aika hyvin siinä onnistuinkin. Lomalta paluussa oli ainut miinus että en ollu sillä puolella töissä missä normaalisti. Mun normi paikka olla on vastaanotto ja siinä viihdyn niin hyvin. Nyt olin vilä iltavuorossakin ni tunti vielä haastavammalta. Toki noissa on se hyvä puoli sit et osaan arvostaa sitä puolta missä normisti oon :)

Mulla on edelleen joku tahma käsitöissä. Ei onneks ihan niin paha kun oli tossa hetki sitten mutta ei se nyt ihan normaali flow ole vieläkään. Tajusin tuossa et mun pitäs alkaa jtn joululahjojakin jo tekemään.... Etten TAAS olis vikana kuukautena tahkoamassa kaikkea samaan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti