26.1.2015

Maanantai

Karkkihylly. (Pahoittelut kuvan laadusta)

Ihan alkuun ajattelin tuollaisen esitellä. Sinne tuli viime viikolla täytettä lisää. Wollmeisen paketti siis tuli:

Blendiä, Twiniä ja DK:ta.

Ihanat kaikki! Nyt alkaa olee wm-varasto sillee hyväs tilanteessa että ei "tarvi" hetkeen tilailla vaan saa oikeastaan vaan valkkailla mitä tahtois tehä. Tosin, itseni tuntien se tarve voi yllättää. Mullahan ei ole nyt ollenkaan sellasta "paidallista" lankaa vaan enemmänkin sukkiin ja huiveihin löytyy. Se tarve saattoi tulla silmille äsken Veeran blogia lukiessa.. Niin hienoja ja mun tyylisiä lähes kaikki! Tulostin tossa ruksuttelee tulostaen tota ohjenivaskaa :P

Sain sen kaulurinkin valmiiksi:

Enhän mä sitä kuitenka voi käyttää -.- kutittaa ja on vaan ei. Lapselle meni käyttöön. Tarttee tehä joku samantyylinen sitten jossai vaihees uusiks.

Oon muuten lukenut. Tällä kertaa tälläistä. Sain mun psykalta vinkin että kannattais tollanen lukea ja jonkun aikaa kyllä piti marinoida ajatuksen tasolla ja sitte vahingossa bongasin Googlen Play kaupasta ja oli muuten alessa (on vissii edelleenkin). "Fiksuna" luin tuota sitte iltaisin. En suosittele. Yhen illan/alkuyön vietin vollottaen ja seuraava päivä jotenki tuntu et pää kävi jotenkin alitajuisesti kierroksil ja selkeesti prosessoin tota.
Nyt tuntuis että voisin ehkä uskaltaa jatkaa lukemista siihen mihin jäin. Raskasta luettavaa tuo on kyllä mutta todella paljon hyvääkin. Tuntuu et jokaisen jolla on perhettä kannattais tuo lukea. Itse luen tuota tyttärenä ja äitinä joka tuntuu et lisää sitä tekstin raskauttakin..

Vaatekaappikirjakin on hyvässä vaiheessa. Sekin alitajunnassa marinoituu ja odottelee koska ehdin sitä lukemaan lisää ja ehkä loppuunkin asti. 

Tällä viikolla järkkään tupperikutsut ja jänskää vähä et kuin moni tulee paikalle ja mitähä sitä tarjoilis. Keksit varmaan tulee vieraiden "vaatimuksesta" tehtyä ja sitte vois ehkä jtn suolasta piirakkaakin. En tiiä viel. En oikeen tykkää suolaisen leipomisesta mutta joskos sitä vaikka opettelis.

Tarttee vähä skarpata tän kirjoittamisen kanssa, lähinnä siis ajankohdallisesti. Tuntuu että lääkkeen teho ei iha riitä tähä iltaan ja tuntuu että ajatus poukkoilee enemmän kun tartteis..
1 kommentti:

  1. Sä kesytit sen! Sä kesytit sen kaulurin! Sä onnistuit! Mä tiesin sen! Hienoa, mahtavaa! Sä osaat neuloa!

    VastaaPoista