20.1.2015

This is not a book

Huomaan että olen viimeaikoina innostunut aika monesta erilaisesta asiasta. Mä kun en osaa vähän innostua vaan aina 150% lasissa täyttä innostusta. (Edelleen olen innoissani Hmv:stä JA kirjoneulekaulurista).

Kävin tänää duunin jälkeen haahuilemassa kauppakeskuksessa ja oottelin josko postista tulis info että langat on siellä. No, ei tullut. Mutta kävin J&J:ssä tekemässä lapsille löytöjä. Kypärämyssyjä kolmet á 1€/kpl ja kaks karvapipoa. Tytöt ainakin vaikutti tykkäävän ja onhan niihin ommeltu korvatkin :D Suurin löytö kuitenkin oli sitten Suomalaisesta. Tämä:Takakansi.
Kirja! This is not a book Keri Smithiltä. Ai että! Oon siis Wreck this Journalista lukenut mutta tää oli ihan uus tuttavuus ja nappasin sen HETI mukaani. En tohtinut jäädä arpomaan kun noita oli hyllyssä vain kaksi.


Oon lukenut tuosta nyt vain ekan sivun ja silmäillyt kahta seuraavaa. Oon niin innoissani!!! tekee vain mieli hihkua kun lukee ja jännittää mitä seuraavalla sivulla on :D Mitenkähän tuota nyt kuvailisi sitten, kirja joka ei ole kirja eikä päiväkirjakaan. Varsinkaan ei kalenteri eikä todellakaan tietokirja. Ei askarteluopas eikä mikään muukaan oikeastaan. Duunikaverit varmaan menettää mun kanssa hermonsa ku kuljen ton kanssa (eka tehtävä;)) ja jännittää mitä kaikkee tuolla on muuta.

Niin. Hmv. Kyllä. Olen siitäkin edelleen innoissani. Eilen taas luin niin kauan ettei silmät pysyny auki ja harmitti kun alko väsyttää. Aamulla tosin harmitti että edes luin koska herääminen oli varsin tahmeaa. Oon kirjassa nyt jo P333 kohdassa (lukeneet tietänee) ja tällä hetkellä päässä pyörii vaatebudjetti ja sen toteuttaminen + P333 ja onko musta siihen ja millä raameilla.

Ja se kirjoneulekaulurikin! Sain eilen kirjoneuleen valmiiksi ja nyt puuttuu enää parin sentin resori reunasta. Aika nopeaa sanoisin. 


Tuossa kuva toissapäivältä kun kirjoneule oli vielä vaiheessa.

Seuraava jännitysmomentti onkin kun mietin miten pingotan ja voinko edes käyttää tuota vai onko se liian kutittavainen. 1 kommentti:

  1. Vähän sä osaat neuloa hyvin! Jos mä yrittäisin neuloa tuota, tulis vaan iso sotku ja kauheaa kiljumista, miten mikään ei onnistu, ja mä luovuttaisin heti.

    VastaaPoista