16.1.2015

Perjantai!

Onpas ollu kiireinen viikko. Duunissa ollu jotenkin hoppua, duunien ulkopuolella on ollu kiirusta ja jotenki tuntuu että himassaka en o saanu vain olla.

Kävin keskiviikkona jumboilemassa ystävien kanssa tähän tietysti kuuluu syömistä. Chikosissa tällä kertaa. Sit kävin Kicksist hakemassa muutamia meikkijuttuja ja löysin 2015-vuoden muumimukin. IHANA! Meikkirepertuaari laajeni tällä kertaa Viva la divan Nudie-paletilla, kulmajuttusetillä, Kicksin concealer trio ja sitte Kicksin kaks luomivärisutia.


Tuo Nudie on varsin yhteneväinen kopio Urban Decayn Naked2-paletista. En o kauheesti vielä testannu mutta kerron sitte ku oon sen saanut pois alta että mitä mieltä ite oon.

Sitten. Hyvän mielen vaatekaappi -projekti. Sain sitä merkittävästi eteenpäin!

Ennen..

Jälkeen.

Tässä viel hieman tarkemmin mitä jäi..
Ois varmaan voinu ottaa kuvan siitäkin että kuinka paljon lähti pois.. Loppusijoitusehdotuksia otetaan vastaan. Ei niitä oikeen poiskaan voi heittää.

Nyt mulla on kaapissa 3+1tuplakokoinen laatikko ihan tyhjänä! Ja nekin missä on jotain on varsin väljät. Oon ihan innoissani tästä! Tuohon määrään ei "lasketa" mukaan alusvaatteita, sukkia tai muita aluskerrastoja (aluspaidat, pitkikset, rintsikat, sukkahousut..)Heitin kyllä pois ihan alusvaatteita joita tiedän että en käytä TAI ovat väärän kokoisia TAI on jo sen näköisiä et niiden ei pitäs olla edes olemassa. Sivuhuomautuksena sanon kuitenkin että mulla on KYMMENEN vuotta sitten ostettuja Marvinin toppeja ja ne on edelleen ihan täydellisessä kunnossa. Parhaimmassa kunnossa kun mitkään vaikka uusimmat on alle puol vuotta sitten ostettuja. (Googlailin pikaisesta ja vaikuttais että sitä merkkiä ei enää ole edes olemassa o.O) Ne meinaan ois voinu sopia tähän mun Hyvän mielen vaatekaappiini (lyhennettäköön tuo tästä eteenpäin HMV..en jaksa kirjoittaa pitkästi).

Sitten. Duuni. Tänään oli duunikaveri vikaa pvää töissä. Siis tämä yksi tietty joka aloitti saman päivänä kun mä tuolla paikassa. Lainaan Seikkailija Doraa ja sanon että TYHMÄÄ! Kenen kanssa mä nyt puhun ruåtsin äksentilla. Nyt se siirtyi Hyyriaan eikä enään katsele mun kaa venäjäläisiä kaneeneja. Toivottavasti saisin ens viikolla ehkä aloittavista uusista "uhreista" itelleni seuraa jakamaan tän huono huumorin joka varsin usein menee ihan luokattomaksi.

Meinasin muuten tänään ostaa Vuoden Mutsi kirjan. Sen kakkososan siis joka käsittääkseni on ei-niin-vauvapainotteinen(?), näin siis ainakin ymmärsin. Korjatkaa jos oon väärässä. Saa myös kertoa onko lukemisen arvoinen :)

Mietin muuten että voisin myös laittaa tännekin jotain kollaasin tapaista että minkälainen mun vaatetustyyli on ja minkälainen toivoisin että olisi. Siis että mihin suuntaan tahtoisin sitä kehittää :)
Tässä päivän kuva. TälleKIN tuli naurettua töissä tänään aivan liikaa. Saatoin myös liimata sen taukohuoneen seinälle :D
2 kommenttia:

  1. Hauska kuva lopuksi. Mielenkiinnolla oottelen jo seuraavaa postausta :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa että HMV - projektisi etenee. Älä hosu äläkä kiirehdi. Kyllä sä sen kesytät.

    VastaaPoista