21.7.2015

Lomalaisen jaarittelua

Mulla on loma! Ensimmäinen kokonaan palkallinen loma ikuisuuteen, siis oikeesti ikuisuuteen. En muista millon viimeks olis ollu loma mistä saa rahaa. Oikeasti mulla oli kertyny vain kaks palkallista mutta olin ahkera ja tein sisään loput kolme pvää. 22,5h piti ahkeroida ja helposti sain kerrytettyä. Tuntuu et oon niin kauan tehny dunissa vähintään 9h pvää että en se normaali 8h tuntuu hirveen lyhyelle päivälle.

Duunikaveri muistutti mua että oohan sitte lomalla etkä mieti työjuttuja. Oli ihan aiheellinen muistutus ja viikonlopun psyykkasin itteeni olemaan ajattelematta niitä. Hyvin oon näin tokaan päivään asti onnistunu. Ollaan tosiaan oltu jo viikonloppuna minilomalla, nähty kavereita, oon maalannu tuolin, siivoillu ja neulonu. Toki töitä oon miettiny mutta vain niin et onpa kiva olla lomalla. Tuntuu tosin että musta on tullu vanha kun lomallakin herään aikasin. Tänään nousin jo ennen kasia. On siinä hyväkin puolin et herää aikasin, päivä tuntuu pitkältä!

Oon ehkä täälläkin märissyt aiheesta neulemojo ja sen puute. Sophien kun sain valmiiksi ni tuntuin et MIKÄÄN ei kulje. Alotin töitä ja purin. Koitin tehä wip:ejä valmiiks mut silti tuntui et mikään ei kulje. Sunnuntaina selailin sitte ravelryn projektisivua ja kauhistelin kuinka paljon mulla onkaan kesken töitä. Sielt sitte innostuin kahesta työstä jotka olin kylläkin jo saanut valmiiksi mutta ne oli kivat neuloa. Pimpelliese ja 3 color cowl. Alotin uhkarohkeasti ne molemmta ja tuntuu et niiden kummankin tekeminen nyt kulkee aika hyvin..
Meille on kotiin eksynyt uusi huonekalu. Keinutuoli. Porukoilla oli tuollainen ylimääräisenä ja ne sitten toi sen meille. Pakko myöntää että olin ite alkuun vähän sitä vastaan. Nyt jälkikäteen en tajua että miksi. Tuo tuolihan on meille täydellinen! A vähän huolsi sitä ja rapsi pahimmat maalirämmäleet jotka repsotti niin pois. Tarkoitus oli että maalattais tuo mutta meistä se näyttää parhaalle tollasena kuluneena. Perheessä nyt sitte illan käninät saadaan siitä että kuka tuossa saa istua.
Allekirjoittanut on aika hyvin hanurinsa juurruttanut tuohon ja oon apupöydän(jakkaran) ottanu tuohon viereen että saa juttuja siihen :D
A:n kanssa haettiin jokunen vko sitten isoja lankkuja/pölkkyjä/mitälie ja aateltiin että tehdään niistä jotain. Saatiin täs nyt päätettyä että mitä ja millanen. Jätän kuitenkin salaisuudeksi toistaseks ja laittelen sitten kuvia kun on valmis. Mä oon vaihekuvia jo nähny ja voi jumalaare kun siitä on tulossa hieno. Yks sisustuksellinen haave on ehkä toteutumassa ;)Ostin Suomalaisesta pari pokkariakin ja yritän TAAS lukea tollasia paperiversioita. Oon tykästynyt lukemiseen e-kirja muodossa ja noi paperiversiot tuntuu vaikealle jostain syystä. Olivat kuitenkin alennuksessa ni päätin koittaa.


Pimpelliese
Tuon huivin tekeminen on varsin kivaa. Jatkuvasti ajatus et jos viel yhen kolmion teen ja sit niit tulee vaan tehtyä. Näppärän kokoinen reissuneulekin. Josta päästään aasinhännällä aiheeseen reissu. Ollaan nyt v.loppuna lähdössä BIF:iin. Suomeksi Bug in Finn eli volkkaritapahtuma jossain missälie. Oon siit lähtien ku selvis että ollaan menossa ni ollu hieman asennevammainen eikä oo napannu ollenkaan. Nyt kuitenkin jostain on kuoriutunu sellane hyvä fiilis lähteä. Johtuu varmaa osittain siitäkin et sinne on lähössä kivoja tyyppejä mukaan. Parin päivän päästä pitäs pitää kaverin kanssa palaveri ja kauppareissu et mitä tarttee mukaan ja kenelt löytyy mitäkin tarvittavia juttuja. Ihan vähän innostuttaa jo :)

Tänään onkin tyhjä päivä. Kalenterillisesti siis. Ei o sovittuna mitään ja ei oo pakko tehä mitään. Mä oon aika hyvin oppinu nyt vaan nauttii näistä päivistä kun ei ole mitään :) Huomen mennää likkojen kanssa I:n kummitädille mihin tulee tän kummitädin äitikin ja pidetään käsityöpuuhasteluja. Koitan jeesiä vaikeissa jutuissa ja taidan opettaakin miten tehää sukka kärjestä aloittaen. Innostuttaa sekin kovasti. Pitää vaan muistaa pakata jo tänään mukaan tarvittavat jutut ja pari kirjaakin.


1 kommentti: