5.7.2015

Mojo hukassa.

Sain Sophieni valmiiksi. Hurja juttu! 2kk siihen meni mikä on omasta mielestä aika vähän.. Suuri työ ja nyt se on ohi. Mun käsityömojössani on siis aukko.

Sellanen siitä nyt tuli. Mitannu en kuitenkaan ole mut seison tossa sohvalla ja levitän käsillä sitä ja silti se osuu vielä sohvaan. Veikkaisin et joku 160cm leveys ja pituus joku vajaa 2m ehkä. Lemppariviltti se kyllä on :)

Tää kyllä tapahtuu joka kerta kun saan työn valmiiksi. Mojo hukkuu ihan totaalisesti. Mulla on ihan todella paljon keskeneräisiä töitä että periaatteessa kyse ei ole sellasesta etteikö olis tekemistä. Mikään vaan ei kulje, niinku ollenkaan.

Alotin mä yhen uuden kyllä vaikkakaan sekään ei kulje silleen ku pitäs. Vuosirenkaat-maton. Virkkaan siis ihan perus ympyrän ja sitte jälkikäteen lisään noi värilliset renkaat. Tuleepahan mietittyä samalla sit omaa historiaakin ja käytyä niitä asioita läpi. Pelottaa se kohta kun niin moni ihminen kuoli että kuinka pitkä musta kohta siinä sitten on..

Kirpasee kyllä kattoa tota omaa projektilistaa Ravelrys ja huomata miten kauheesti mulla on kesken. Kaikki vielä todella kivoja juttuja mut ei vaan kulje mikään :/

**

Alotin muuten lääkityksen jonka pitäs auttaa tähän mun syömisjuttuuni. Lisäis ruokahalua jne. Toistaseks on omasta mielestä toiminu jotenkuten. Vähän vielä kaipaisin lisää porkua mutta lääkäri ohjeisti että tuota syödään nyt tuolla annoksella pari kk ja katotaan sitten uudestaan et pitääkö nostaa vielä. Painoa käski seurailemaan ja oon nyt vähän katellu mut ois kyl pitäny tarkistaa ENNEN kun aloin tota syömään. Et tietäs mistä ois lähteny liikkeelle.

Olipas nyt tällänen töksähtelevä kirjoitelma.. ei siis tääkään kulje.

1 kommentti:

  1. Take it easy. I can read your text just fine. That rug is nice. I am sad you have lost so many important people. I still miss my Grandma. This is the 15th year without her. (

    VastaaPoista