17.2.2015

Kosmetiikkahamsteri tässä hei.

En kyllä oikeastaan tiedä kuuluuko rasvat jne kosmetiikkaan? Kai ne kuuluu. ENIPOO! Taas haksahdin. Etenkin muhun vetoaa tuotteet joiden ulkomuoto on kaunis tai muuten vaan silmää miellyttävä. Purkit ja tietynlainen vanhanaikaisuus on se juttu.
Tällä kertaa Emotionista tarttui kolme eri rasvaa, kaksi melkein sama tuotekin mutta toinen on vain helpommin mukana roudattava.


Tuo Jasminin tuoksuinen käsirasva on ihan hirmuisen hyvän tuoksuista ja pakkauskin varsin kaunis. Nuo kaks purkkia sitten on molemmat Sheavoita, toinen vain pienempi ja vaikuttaa jotenkin tymäkämmältä. En sitten tiiä.


Eilen ostin duunista kangastakin. Ihan hyvästä syystä jopa ;) Ei mulla vielä mitään suunnitelmaa ole mutta pitäähän sitä nyt omia varastojakin olla ;) Lapsia ajatellen lähinnä nuo kolme kuosiltaan lapsellisinta ja kaksi harmaata sitten ihan mulle itselle.

Niin. Se hyvä syy sitten? MÄ SAIN TÖITÄ! Siis ihan oikeita töitä enkä tota ilmaista työtä.. Aloitan jo heti maaliskuun alussa. Täysin omaa alaa ja pääsin vielä sellaiseen työpisteeseen mihin itsekin ensisijaisesti toivoin. Työajatkin on todella hyvät tälläiselle erityismutsille. Kerron sitte ekan pvän jälkeen että mikä tää paikka on ja miten on mennyt.


1 kommentti: