13.2.2015

Mummottaa ja vähän ompelujuttujakin.

Mä aika harvoin luen käsityöblogeja, siis jos vertaa niihin kaikkiin muihin mitä luen ni käsityöt on yllättäen aika pieni osa. No, selailinpa bloglovinissa ja törmäsin tähän Lankahelvetin postaukseen. Mä en ole mikään mummineliöiden rakastaja. Oikeastaan tekisin yleensä melkein mitä tahansa muuta kuin niit mummuneliöitä. Jotenkin tuossa vain sitten iski joku. Varmastikin värien määrä ja kun en ite ollu hiffannu et tolleenha saa tosi kivan monivärisiä aikaseks.
Perinteinen, siitä se ajatus sitten lähti.

Viereinen kuva on kyllä muokattu ja värejä korostettu mutta jos ottaa "peruskuvan" ni sehän on vähän blaah vaikka se livenä ei sitä ole.
Ajattelin yhdistää siis perus meleeratun harmaan ja sitten sateenkaaren. Överiä ja rauhallista siinä nätisti yhdessä. Liitän palat viimeisellä kerroksella toisiinsa jotta vältetään se ärsyttävä vaihe kun pitää LIIKAA yhdistellä vain paloja. Nään sen myös niin että kun jos jonkun asian voi tehä helpommin ni miksi sitten ei tekisi.


Tuossa ehkä näkyy vähän miten niitä liitoksia sitten tehään samalla kun tehdään sitä vikaa kerrosta. Voin koittaa tarvittaessa jotain ohjettakin tehdä mutta mun mielestä kuvakin kertoo vähän. Jospa pääsisin helpommalla :D Niinjoo ja netistäkin varmasti löytyy jos jaksaa googlailla.

Mikäkö tästä sitten tulee. No peitto. Enhän mä muuta osaa virkata edes kuin peittoja.

Oli mulla muuten eilen aikaakin. Ompelutti hieman. Mulla on hennesiltä ostettu superkiva paita ja se on ihan todella simppelin mallinenkin. Lepakkohihat ja selässä v-aukko, hihat kolmasosa mittaiset ja helma johonkin lantiolle asti. Aika basic siis. No minäpä siinä sitte taittelin Nanson lettitrikoota nelinkerroin ja leikkailinpa "kaavan" mukaan palat. (Näppärä malli kun hihoille ei ole erikseen saumaa). Tässäpä siis tulos. Tykkään ite kovasti!

Pahoittelut hiustilanteesta. Ne on "vaiheessa", eli odottavat jotain tehtäväksi. En vaan o keksiny et mitä se jotain ois niin mennään näin siihen asti.

Duuniin on tullu aivan hitsin kivoi uusia kankaita ja voipi olla että ensi viikolla tulee taas vaihteeks lasku sieltä suunnasta kun pitää vähän sitä, tätä ja tota. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti