13.2.2015

Sephoraa!! Meikkijuttuja siis.

Nonni. Eilen ne tuli. Koitin kuvata niitä jo sillon mutta eihän siit oikee mitää tullu joten tässäpä tulee ainakin eka osa sitä! (Mulla on vähä käsityöasiaakin mutta jaanpas nää postaukset erikseen jotta on ehkä hieman selkeämpää)
Sen verran vielä taustoja et mulla on kaveri joka asustaa jenkkilässä ja sen kanssa sitten netitse juteltiin ja päädyttiin ajatukseen et jos se ostais sielt paikallisesta Sephorasta mulle kosmetiikkajuttuja. Ihan pikkasen isosti muuten sitten innostutti tämäKIN asia.


Too Faced Hangover primer. Mullahan on tää kuiva iho situation, välillä vähemmän, välillä enemmän niinkun nyt.  Duunikaveri sitten ekan kerran tosta vinkkas ja sano että se ei taida sille sopia kun kun ei ole kuiva iho ja siitäpä se idea sitten lähti. Toi oli hankintalistalla siis ensimmäisenä.
Tuo ei sisällä silikonia joka ainakin mun kuivalle iholle on ihan kamala aine. Levittyy helposti ja nätisti. Kun on imeytynyt niin jättää naamarin hämmentävän tuntuiseksi. Siis hyvällä tavalla hämmentävä tarkoitan. Ei jätä sitä silikonisen primerin liukkautta mutta kuitenkin sellainen tasainen ja sileä tuntu. Laitoin eilen naamaan tuota illasta ja koko loppuillan oli naamassa hyvä olo. Sellanen siloteltu(?) ja kevyt. Hyvä siis enikeis. Tossa kuvassa mulla on tuosta ranteen alueelta 50% laitettu tota primeria ja muualla ei ole. Sitä ei siis edes silmin erota millasta jälkeä tekee mutta sormin tuntuu toki. Mikäli pääsette mihinkään paikkaan joka tota tuotetta myy niin suosittelen kokeilemaan. Mun tarttee varmaan hamsteroida tota itelle pari putelia. Hinta tais olla se 30$ paikkeilla siel Sephorassa eli mun mielestä hyvin kohdillaan kun ottaa huomioon laadun.

Meikkiä en ole VIELÄ levittänyt ton päälle (putelissa lukee että voi käyttää yksinäänkin) mutta se tulee tässä v.loppunakin koitettua. Niinjoo se piti mainita että tuo on pumppupullo vaikka toisin vois kuvitella. En oikeen siitä ole mielipidettä muodostanu mutta kai se ihan ok on :D

Jatketaanpa primereilla. Urban Decayn Eyeshadow primer Original ja Sin. Ylempi(isompi) on tuo Sin ja alempi Original. Oisin halunnu molemmat pieninä mutta tota toista ei ees tehä pienenä. Syy tähän on että tota tarttee niin äärimmäisen vähän että pienikin puteli valehtelematta kestää muutaman vuoden helposti! Veikkaisin että tuossa on mulle nyt 15v ajalle primerit luomille :D
Original on se perus, ei matta mutta ei kiiltävä/hohtava. Tekee todella hyvän pohjan luomiväreille ja kun tuohon laittaa luomiväriä päälle ni se näkyy aivan erilailla kun laittaisi ilman primeria. 
Sin on sitte tuo hohtava. Ihan täydellinen juhlameikin alle. Mullahan on UD:n Naked3 paletti jonka kanssa tuo on täydellinen yhdistelmä. Voisin ihan sitte niistäkin meikeistä kirjoittaa jälleen erillisen postauksen myös..


Benefitin Erase Paste. Nyt mentiin sitte ihan vaa netistä löytyneiden suositusten ja kehujen mukaan. Toi määrä mitä laitoin ranteelle on järkyttävän pieni ja riittää hämmentävän isolle alueelle. Paketin mukana tuli "spatula", mikälie onkaan suomeksi jolla on iisi ottaa tuolta purkista pieni määrä eikä tunkea vaikka sormea ja koittaa silleen ottaa. Tämä tarvitsee vielä lisää testailua jotta lopullinenkin mielipide voi tulla mutta toistaseks, hyvää kamaa :D

Lisää on vielä tulossa mutta laitanpa sitte suraavaan postaukseen :)

Sen verran vielä noista merkeistä että Benefitiä on hämmentävän vaikea saada suomeen ei-amerikasta. Asoksella sitä on mutta ne ei toimita suomeen. Muita paikkoja en o löytänyt. Toki niiden sivuilta voi suoraankin mutta se tekee sitte taas tullista lisälaskun.
Urban Decay on myös haastava merkki. Feeluniquessa ainakin on mutta siihenkin tulee tullit päälle.
Too faced taas on sellane mitä tais jstn saada (muistikatkos enkä muista mistä, ehkä Bangerhead) mutta sielläKÄÄN en ollut tota Hangoveria nähnyt.

Sellainen kun theBalm on mitä tahtoisin koittaa ja sitä tais saada jostain näistä "suomalaisista" nettikaupoista. Tätäkään en muista mutta voisin koittaa muistaa vaikka linkata kun selvitän. Mitä on blogeja ja vlogeja seuraillut niin varsin tykätty merkki ollu laadullisesti. 

Kyselkää jos tuli nyt noista jotain mieleen ja ehdotelkaa ihmeessä jos tuli mieleen joku idea miten haluisitte nähdä noita käytettävän :)

(Ainiin, pahoittelut ettei ole mtn järkkäritasoisia kuvia kun sen kerran kun koitin kaivaa sitäkin kapistusta esille niin akku loppu. Tartuin sitte vaa puhelimen kameraan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti