16.11.2014

Hiiohoi ja kiva päivä!

Nonni. Onpahan ollu sunnuntai. Tikuttelin kolmeen asti miehelle lupaamiani tumppuja. Varsin kiva flow löytyi ekaa kertaa kirjoneuletta kohtaan. Aikaisemmat yritelmät on kuitenkin päätyneet vain purkuun. Nyt tuo vaan soljuu eteenpäin. En tiiä mitä teen toisin.

Kolmen paikkeilla lähettiinki esikoisen kanssa tuohon "naapuriin" mis asuu esikon entinen päiväkotikaveri. Ollaan tän äiskän kanssa otettu melkeen tavaks vierailla puolin ja toisin jotta likat pääsee sosialisoimaan kun eivät enää päiväkodissakaan nää. Oli aika liikkistä kun kerroin vasta tunnin ennen lähtöä mihin oltas menossa ja kun huomasin että lapshan alkaa itkemään kun ilostui niin kovasti. Mitenniin empaattinen laps :)

Tuolla sitte sainkin TAAS jonkun puuhastelukipinän ja vaihettiin miehen kanssa olkkarissa järjestystä. Niinkin paljon kun sohva ja kaks tuolia eri paikkoihin. Huima ero ;) Siinä sitte ohimennen aloin lipastoa käymään läpi jne niin taas läks kauhee kasa turhaketta roskiin. Käsitöille laitoin tollasen säilytyslaatikon mihin laitan tällä hetkellä työn alla olevat. Siis sellaset mitä teen eniten kiireellä. Täl hetkellä sielt löytyy nuo yllämainitut tumput, yks kauluri, pöllösukat, viltti ja neuletakki :D Laatikko ei siis o pienimmästä päästä :D

Koitan saada tätä kotia jotenkin fiksummaksi sillee siisteyden kannalta ja jotenkin maksimoisi säilytystilankin. Heittelen siis sellasta kamaa roskiin mille en vaan keksi paikkaa ja mitä ei o käytetty aikoihin. Parin viikon päästä pitää Ikeaan suunnistaa hakemaan sitä säilytystilaakin..

Mutta joh. Nyt hetkeks kattelee viel telkkua ennen kun kutsuupi uni. Tavoitteena olla ens viikolla jopa ajoissa töissä eikä siinä liukuman puitteissa viime tinkaan.


4 kommenttia:

 1. Kiva että kävitte! Kuulitko että meillä on Nuuskamuikkunen pihapuussa? Älyttömän ihana huomio ja niinhän se näyttää olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A:lle sanoinki heti ku himaan päästiin et vitsi oli kiva nähä pitkästä aikaa :D Niin ja nuuskamuikkusesta on puhuttu eilinen ja tää päivä :D

   Poista
 2. Hienoo kirjoneuletta! Mä en tolle tasolle pääse ikinä. Mä luovuttaisin heti eka kerroksen jälkeen, ku langat vaan sotkeutus. Mulle "kirjoneule" on sitä, että otetaan kaks lankaa ja neulotaan niinku ne olis vaan yks lanka. Sen tason "kirjoneuleen" mä hallitsen, mutta en yhtään sen enempää. Raidat on tietty eri juttu, vaakasuorat raidat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika helppoa tollasta on tehä varsinkin kun on hyvä kaavio mistä seuraa kuviota :)

   Poista