18.11.2014

Kämmäily-tiistai

Eilinen menikin aika rivakasti ku tein puolivahingossa ylitöitä ja sitte piti viellä iltasemmalla juosta asioilla kun koira tartti uuden pannan ja ruokaa. Pyysin ystävänkin mukaan ni ei tarttenu yksin suhata ristiinrastiin. Sieltä suunnasta tulikin tosi suruisia uutisia ja veti iteltäkin mielen maihin sitte. Tyhmää kun ei voi tehä mitään mikä auttais :/ Koitin sitte illal purkaa harmistusta siivoamiseen ja siivosinkin mun vessani kokonaan ja taas läks muovipussillinen roskiin. Hajuvesiä ja kosmetiikkajuttua jne. Aattelin et vois koittaa tänää eteisen kaapin kimppuun käydä ja tyhjäilis ja järkkäilis sitä. Nyt se on vaan röykkiöllinen asioita.
Niijoo ja mietin et josko uskallettas jo mattojakin palautella lattialle. Kuitenkin alkaa jo kylmä tulee ni matot ois tosi kiva juttu olla. T osaa jo aikas tosi hyvin olla sisäsiisti.

Tänään oli duunipäiväkin yksi "sellaisista". Tiiättekö kun ei ois kannattanu nousta ollenkaan vaan jatkaa unta. Kämmäsin kankaan leikkauksessa ja muutkin kerättävät tuotteet tökki ihan isolla kädellä. Tein vahingossa taas ylitöitäkin kunnes tajusin himaan lähteä. Niijoo ja duunissa huomasin että vaikka luuri oli ollu yön latauksessa ni puolenpäivän aikaan oli akku lähes tyhjä. Ku himaan pääsin ni ei meinannu edes alkaa lataamaan. Mulla ehkä ratkee suoni jos tarttee jotain huoltoa alkaa miettii tolle. Toivotaan nyt et ei ois mitää vikaa.

Huomenna aattelin suunnistaa työkaverin kanssa aikasempaan toimipaikkaan moikkaamaan sinne jääneitä kavereita. Tarttis myös alkaa miettimään jonkunlaista systeemiä toho olkkariin mis säilöisin noi ontelokudejutut. Niit on jotenkin vähä kertyny ja on hieman täyttä tossa yhes nurkas. Tahtoisin jonku iiiiiison ja syvän korijutun mihin vois laittaa ne vähän silmilt piiloon mutta en o viel sellasta oikee löytäny. Eteinen tarttis peilin. Ollaa reipas 3v asuttu tässä ja meil ei edelleenkään ole taloudessa sellasta isoa peiliä. Ainut peili on mun vessassa ja sekin näyttää vaa navasta ylöspäin :D

1 kommentti:

  1. Voi, niin tuttua! Ja joskus se ei jää yhteen päivään, vaan niitä tulee monta peräkkäin. Joskus kokonainen viikko menee niin, että mikään ei onnistu, ei vaikka mitä teet.

    VastaaPoista