20.11.2014

Torstai ja hyvä mieli.

Eilinen postaus jäi vähän tyngän tapaiseks kun laitoin sen puhelimella ja mulla tuppaa sillon tuleen aivan jäätävä määrä typoja. En ees tiiä uskallanko lukea sitä ja järkyttyä jälleen kuinka en osaa kirjoittaa :D Tänään ei ollu migreeniä \o/ Jospas se ois nyt tältä erää taputeltu. Oon vähä alkanu huomaamaan että tulee kierron mukaan eli se ois siis hormonaalista sitten. Kiva, not, siihen kun ei auta estolääke eikä kauheen hyvin särkkäritkään mitä käytän ja kun mulla ei enää sitä imigranin nenäsuihkettakaan ole kun resepti menny vanhaks. Voisinkin koittaa josko saisin sen uusittua vaikka se ei ole e-reseptinä ollukaan vaan ihan paperisena.

Eilen oli pennun kasvattajan fb-ryhmässä puhetta koiran vetämisestä hihnassa ja kuinka siihen reagoi ja toimii. Bongasin että ainakin yhdellä on sama tapa käytössä kun meillä. Hihnasta "valjaat". Ystävä vinkkas ton mulle tovi sitten ja toimii aivan älyhyvin. Tähän kohtaan laitan kuvan jotta tiiätte mistä puhun.


Elikkä noin. Rinnan ympäri ja ristiin lukkopään kanssa. Kun T kävelee nätisti niin hina on varsin löysästi tuosta ympäri (ehkä jopa liiankin koska hieman aiheuttaa välillä haastetta) ja kun yhtään vetää niin se kiristyy ja T lopettaa välittömästi vetämisen. Ei siis ehdi kiristymään juuri ollenkaan vaan koira tuntee sillon vaan hihnan ympärillään mikä jo tekee stopin sen hetkiselle kulkemiselle. Toki palkitaan ja kehutaan kun kävelee vierellä että oppii siihen oikeaan tapaan kävellä. T omaa myös kuuloaistin kun tuo hihna on noin ja tottelee niitä paria komentoa minkä jos osaa sisällä. Jännästi vaan unohtuu ulos tultaessa jos on vaan hihna kiinni pannassa :D

Tänään taas läks duunissa lapasesta. Tällä kertaa ostin puuvillaa ja sitte sellasta laukkukangasta (kissakuvioinen).Kissakuvioisesta aattelin tehä kestokassin jossain välissä ja nuo muut on vielä kysymysmerkkejä :D Ylläri. Jonkunlaisen pussukan jokatapauksessa teen koska töissä sellasen tartten. Niin ja esikoinenkin ja saa se sitten valkata ite kankaan siihen.

Huomenna olis tiedossa tytöitten ilta ystävän luona. Sinne tulee toinenkin läheinen ihminen ni on kyllä siis kivaa tiedossa :D Anonyymi glögisti ilmoittautuu siis :D Sinne oon luvannu keksejä leipasta mutta unohdin eilen tehä taikinan. Nyt mietin että onnistuiskohan jos teen taikinan tänään ja huomenna uunitan. Taikinan ku pitää olla mieluiten vuorokausi kylmässä. Ehkä mä yritän.>

Mulla on jostain tullu ihan jäätävä puuhasteluinto kyllä. Oon tästä jo varmastikin maininnut.. Nytkin on kaks jätesäkillistä roskia odottelemassa loppusijoitusta. Lisää on tulossa kunhan vaa saan vauhdin päälle alkovien kanssa jne.

Noh, tänään on kuitenkin siis projektina ainakin yksi kappale pussukoita, keksitaikina ja mahdollisesti porukoilla käynti. Ehkä siinäkin on jo tarpeeks.


3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No en tajua. Joku vois luulla pesänrakennukseksi mutta todistettavasti en ole tiineenä :D Syytän siis lääkitystä :D A on sanonu jo muutamaanki kertaan et ei tajua mitä nyt on tapahtunu mutta mitä ikinä onkaan niin se toimii :D

   Poista
 2. Ei oo sulla kivaa, ei. Tarkoitan migreeniäsi. Mä repisin hiukseni, jos sais aina olla laskemassa, millon se taas iskee. Varmaan tuntuu elämänlaadussa, siis sulla meinaan.
  Kiva koira teillä. Ja kiva, kun ootte keksineet ton valjassysteemin. Kyllä se koira oppii yhdistämään asiat, kun vaan on johdonmukainen.

  VastaaPoista