23.12.2014

Aatonaatto.

Pikkujoulut oli ja meni. Vitsit että oli kivaa ja sunnuntainakin krapulasta huolimatta oli hyvä mieli. Ihania ihmisiä, ruokaa ja juomaa ja lahjoja ja ja ja.. Juomapelikin oli kiva vaikka mies saikin siitä jäätävimmän krapulan ikinä. Kannattaa olla väärässä päässä pöytää ;) Tuo kuva taitaakin olla ainoa jonka otin illalla ja jonka voi julkaista. Hyvin siis meni tää otetaanpa-kuvia-idea. Not.

Kaks päivää ehin duunissakin olla ja tänää oli jouluglögitys ja muuta. Ens kerran sit takas vasta ensi vuonna. JEI! Sain matkaan myös laskun kankaista ja en varmaa uskalla avata ennen ku välipäivinä sitä. Ei siel ny iha jäätävä laskua oo mutta silti. Jos oottelen ja marinoin hetken.

Tänään piti käydä esikoisen pk-kavereiden äidin kanssa koiralenkillä mutta putkeen meni niinku yleensä. Äidin yllätti joulu ja huomasin olevani varsin syvällä siivoilun tohinassa että päätettiin delegoida tämä harrastetapahtuman välipäiville. Sillon kyl varmaan tulee jo enemmänkin kun tarpeeseen päästä himasta pois :D

Ainii duunissakin mut hyllytettiin :D. Piti ajankuluks siivoilla kakkoshallia ja tuo nyt sattui olemaan turvallisin paikka lattian ja laatikkovaraston välillä, Toimin siis laatikoiden siirtimenä lattialta ylös. Varsin kivaa oli tämäkin.

Miehen kanssa käytiin tänään kaupassakin (hullut me) ja hoideltii vikat ruokaostokset huomiselle. Nyt pitäs selvitä hengissä pyhien yli.

Oltiin miehen kanssa eilen myös aika ahkeria ja aikaansaavia. Haettiin meille uus PS4 :D Sain siis puhuttua sen ympäri. Se sai Drve Club -pelin ja mulle tuli Little Big Planet 3. Ai että, on niin kivaa pitkästä aikaa pelata pleikalla ja uutta peliäkin. Ihan pikkasen vaa on tehny jo mieli vaihtaa peliä Mariosta johonkin muuhun.

Tänään olis viel suunnitelmissa koittaa tikutella mahdollisimman pitkälle appiukon sukkia, askarrella kolme lahjakorttia, ootella kinkku kypsäksi ja syödä toki maha kipeeks suklaasta. Kuulostaa mun mielest ainakin varsin kivalle. Oon niin innoissai kyllä tästä joulusta kun ei o pakko yhtään ollenkaan mitään. Niin kivaa :) On aika kivaa myös miettii et seuraavat kaks viikkoo on vaan ihan kokonaan lomaa .. Lomalla aattelin vaikka ommella parit housut, koittaa saada peittoa valmiiks, neuloa yhtä "asiakastyötä" ja vaikka esikoisen tunikaakin..

Nyt siis sukkia ja netistä jotain hömppää.
1 kommentti:

  1. Mun pitäis saada tuota mun neuletta eteenpäin, mutta mitä tekee tyhmä neuloja? Neuloo resorin väärin! No, tehdään sitten kaksi neuletta yhden sijasta! Saa nähdä, miten hihojen kanssa mahtaa käydä. Ja tietty mä joudun pyytään Rn apuun sitten, kun on aika ommella kappaleet toisiinsa. Rlla pysyy neula kädessä ja jälki on siistiä.

    VastaaPoista