7.12.2014

Rento sunnuntai

Olipas taas kiva päivä :) Mä muuten hoen tota aika paljon huomaan.. mutta jos on ni haittaako?

Jaksoin aamusta kauppaillakin. Kahvia lähin hakemaan mutta tuliko sitä sitten ostettua? No ei. Kaikkea muuta kyllä. Juustoja, suolakeksejä.. Leivät muistin onneks.

Sitte aloinki siivoilemaan pidemmän kaavan mukaan ku oli ystävä lapsineen tulossa käymään. Tämä tarkoitti siis imurointia ja pintojen pyyhkimistä. Huomaa muuten että se turhan poisheitto on ollu hyvä homma koska siivoaminen on niin paljon helpompaa. Aloin myös miettii että josko alkaisin niitä mattoja palauttelemaan lattioille kerran koiraki osaa jo tosi hyvin olla tekemättä mitään sisälle.

Siivoilusukat jalassa tietty.


Huomenna alkais kuopuksen osastojakso sairaalalla. Ei siis yötä olla vaan aamusta sinne ja himaan päästään joskus 12-14 välillä. Ma-ke siellä ja sitte perjantaina on palautepäivä ja katellaan mikä ois seuraava suunnitelman tapainen. Hirmuinen nivaska paperia piti täytellä. Monivalintakysymyksiä ja sellasia. Monta kertaa sama kysymys muotoiltuna vain erilailla.

Nyt voisin napata vaikka juustoja ja suolakeksejä viereen. Laittaa telkusta SuomiLOVE kun on pari jaksoa jääny kattomatta ja vaikka neuloilis alkuun Owlie sukkia ja sitte vähä esikoisen paitatunikaa.

Tämä pätee mun mielestä parisuuhteeseen ja ystävyysjuttuihinkin. Kyllä sen omanlaisen ihmisen vaan tunnistaa.

1 kommentti: