3.12.2014

Puuhakas päivä ja paljon kuvia

Jopas oli päivä. Kiva sellainen taas kyllä.

Eilinen meni vähä reisille kun I:llä tuli vahva vti-epäily ja mies viettikin päivystyksessä sitten illan I:n kanssa. Lääkekuurihan sieltä tuli. I onkin jo isotyttö ja osaa ottaa lääkkeet suun kautta. Vuosi sitten vielä annettiin piikillä reiteen koska se ykäs KAIKKI lääkkeet mitä koitettii antaa. I kuitenkin on ihan normaali ittensä eikä ollenkaan kipeä, "jei", tosin oireeton vti onkin sitten varsin perseestä.

Tänää alotinkin sitte aamun N:n viemisellä päiväkotiin ja I:n kanssa lähettii apteekkiin ja sitte vein I:n anoppilaan hoitoon. Ite lähin suunnistaa vantaalle nosta nappasin ystävän lapsineen kyytiin ja suunnistettiin Jumboon. Siel vähä aamusumppia nassuun ja shoppailee.

Löysin PITKÄÄN etsimäni Beautyblenderin. Tai oon mä tienny mistä niit saa tilattua mutta viimein tuli ihan myyntiin asti Stockalle ni pakkohan se oli sieltä kotiuttaa.


Siis herranen aika mikä meikkisieni! Parasta!
Oon ennen käyttäny vain sormia ja huomasin tässä taannoin että uuden BareMineralsin BareSkinin kanssa sormet ei ole se juttu. Sitä vissii kuuluis sudilla levitellä mutta se pahensi tilannetta entisestään. (Kyllä, liikkeessä koitettiin sitä ja ihan kasvoillekin mutta ongelmakohta olikin keskellä naamaria eikä tuolla leuan tienoilla) Jaha, pitää laittaa pieni infokuva sitten varmaa tosta Bare-tuotteestakin:

Tässä ehkä kaikki tarvittava tieto, en ala suomentaa.Tässä tuosta käytöstä ja sudista. 

Noniin, takaisin ruotuun. Ensin koitin tota tutulla ja turvallisella Garnierin BB-cremellä. Loistavaa tulosta. Sitte uskaltauduin koittaan tolla BareSkinillä ja kyllä, sekin toimii! Ei mitään keskinaamarin ongelmakohtaa ollenkaan! Toi BeautyBlender maksoi karvan alle 20e ja monien mielestä kuulemma kallis, no ei ole! Joka euron arvoinen. Tulee siis nyt toi tyyriimpikin aine käyttöön kun saan sen nätisti levittymään :) Pitää jossai vaihees hamsteroida noita meikkisieniä lisää. Ihan vaan just in case. Mun tykkäämillä jutuilla on taipumuksena yllättäen hävitä markkinoilta ja jättää jälkeensä SUURI aukko..

Mitäs mä sitten ostin. Hennesiltä ainakin I:lle joululahjaa ja sitte molemmille likoille neuleet. ne kuitenkin menee yhteiskäyttöön ni ihan sama kummalle ne antaa :D Toiselle neuletakki (joka meillä jo on mutta samasta syystä kun äsken mainitsin niin pelkään että sille ekalle käy jotain ja sitte oon taas harmistunu) ja toiselle neuletunika. Ihanat molemmat.Tästä päästäänkin takas aiheeseen meikit. Viime Livboxissa tuli natural coden huulipunakynä. Huulikiilto/puna se varmaan oikeammin on, mitenvaan. Hirmu kiva! Mä en o ollu OLLENKAAN huulipunaihminen mutta vissiin oonkin. Tykkään siitä iha hirmusti! Voisin koittaa joku päivä muistaa ottaa vaikka huulikuvan.. Enipoo, ostin nyt Hennesilt noi kolme huulipunakynää. Ihan hirmu kivat värit. Nyt koitan vaa opetella käyttöä. Sitte tossa on Eye-shadow primer. Sellastaka en o koskaa omistanu mutta aattelin sitäkin koittaa. Luomivärisudit on aina loppu ja hukku ni ostin pari pakettia.
En muuten o koskaa oppinu käyttää niit ihan siveltimiä(?) vaan aina pitää tollasilla. En ymmärrä sitäkään. Oon kuitenkin yrittänyt opetella mutta huonolla menestyksellä. Saa kertoa kikkakolmosia :D

Miten muuten kiinnostaako teitä lukijoita meikit?

Kiinnostaako teitä mun meikkaamiseni ja haasteet niiden suhteen?

Huomaan myös että mulla on HIRMUINEN määrä lukijoita mutta ei juurikaan kommentteja :D Ujoja ootte tai sitte mä oon niin suulas et tyhjennän kaikkien päät.

Meikkaamisen suhteen koen olevani 30v ja täysin pihalla :D Mä siis en o koskaa osannu meikkivoiteita käyttää enkä oikeen puutereita. Pohjustamisesta puhumattakaan ja ei ees aatella valokyniä. Mutta siis yritän opetella kauheasti. Ei tykkää paksusta meikkikerroksesta enkä sellasesta naamarimaisesta fiiliksestä. Oon tavallaan arka koittaan mitään uutta mutta niinkun ton meikkisienen kaa nyt taas huomasin ni välillä ihan kannattavaa.

Meikkijutuissa seuraan Saara Sarvasta ja grav3yardgirl:iä. Suosittelen teille muillekin :)

Mukaan tarttu jumbosta sitte viel uusin Ottobre missä oli kiva hupparitakin ohje likoille. Käsipyyhkeitä Stockalta kaks pakettia eli yhteensä kuus pyyhettä. Hirmu kivoja! Ystävä siis meni niitä alunperin ettiin ja tarttui niitä sitte mullekin mukaan. Kuvailla voisin niitäkin joku väli kun nyt unohin.

Jumbosta kun sitten selvisin himan suuntaan ni menin toiselle ystävälle jossa kohkasin eka kaikki aikasemmat ostokset ja sitte lähettii yhessä sellaselle meganopeelle pyrähdykselle kaupoille. Suunnistin Glitteriin hakemaan sormuksia. Tarkoitus on ollu jo iät ja ajat ettiä mulle arkisormus. Siis että sais vihkin ja kihlan kaveriks jotain. En o saanu "oikeeta" hankittua tai ees lahjaks ni ostin sitte tuolta muutaman hopeisen siron ja sit tollasen setin samanlaisia mutta erivärisiä.

Kissankorvat on vaa söpöt ja nuoli + alempi pelkkä rengas oli vaa kivan sirot. Noi kolme eriväristä
siis on ne eniten rihkamat ja oottelen et miten kestävät.


Glitteristä sitte Prismaan. Huomasin aikasemmin että sieltä saa "Nasalankaa", halvalla. Sitähän piti sitten hamsteroida tietysti..


Siis mitenniin läks rukkasesta. En tiedä.

Huomatkaa myös valaistus. Mies vaihtoi keittiön valaisimen lamput ja TADAA!! We have the light! Väritkin toistuu aika kivasti oikein.

Sitten tähä loppuun voisin rykästä koirakuvaputken. Pitkästä aikaa kuvasin siis ja onhan tuo pötkö jo reilu 5kk.Iso vauva :)


Tässä näkyykin uusi hieno isompi panta. Tykkään niin paljon.

**

Kommentoikaa ja kertokaa mistä haluisitte kuulla tai mistä ette todellakaan. Mulla alkaa kohta ideat loppumaan ja sitte pitää alkaa tyhjästä nyhjäiseen :D

edit! Melkein unohdin!


3 kommenttia:

 1. Hiphei. Mä kommentoin! (Oon kyl ennenki kommentoinu..) Mua kiinnostaa meikkijutut kyllä, täällä toinen ummikko sen suhteen. Meinasin kohta ehkä mahdollisesti kokeilla niitä luomivärejä :o Hui.

  VastaaPoista
 2. Voi olla että joudun samaisen paletin kans hakee itelleni.. Sen verran jäi kaiveleen.
  Ja niin ootkin kommentoinu :)

  VastaaPoista
 3. Mäkään en paljoo meikkauksen maailmaa hallitse. Ehkä cover stick on ainut, jonka käyttö mulla on jotenkin hanskassa.

  VastaaPoista