11.12.2014

Torsdag.

Nonni. Taas tuli postia ":D"
Tällä kertaa Hennesin tilaus (hämmentävän nopeasti) ja ehkä järkytyin LAATIKON painoa. Aattelin että olin ostanu ihan hallitusti. Noh, ne kotelomekot tuli (kolmannesta en enää löytänyt kuvaa kun on ilmeisesti myyty loppuun mutta musta perus kotelomekko kuitenkin):

Ylemmässä on tuo keskellä oleva alue läpinäkyvää materiaalia joten hiukkasen arveluttaa et onko se mulle oikeen hyvä. Tuohan on siis sellainen että en tiiä voisinko käyttää ees liivejä ton alla tai jos vaisin ni millasia? Hitsin hyvin se istuu ja on just oikeen kokonen mutta silti mietin kyllä.
Se kolmas musta mekko oli tosi kiva ja samoin tuo alempi harmaa. Pääni kanssa sovin että max. kaksi saan pitää joten vaikeeta on. Pitää kysyä illemmal A:n mielipide. Noita kuitenkin pitäs se sentti kaventaa jotta ois istuvampi mutta se nyt ei ois iso homma. Koon vaihtaminen pienempään toki vois tulla kysymykseen mutta kattoo nyt. En kuitenka usko että 34 kokoinen ois sitte yläosasta hyvä kun nyt hartioiden kohdalta istui tosi hyvin. Olen myös vastaanottavainen lukijoiden vinkkeihin asian suhteen ;)
Tuli siinä paketissa muutakin kyllä. Leggareit, sukkahousut, huulipunia ja ... TATTADAAA .. pussilakanoita meille ja likoille + yks alusakana meille. Mä oon ihan totaalisen tykästyny Hennesin laatuun noissa petikamoissa. NEPPARIT pussilakanoiden alareunoissa ja yläkulmissa ne tarpeelliset reikäasiat joita esim Ikean pussilakanoissa ei oo ja joka kerta menetän sen asian kaa hermoni.
Joudun ehkä kohta jo vaihtaan noi koska ne on <3
Kaksi vasemman puoleista ostin tuplana eli ne on meille ja noi kaksi pienempää (molemmissa sydänkuosi mikäli kuvasta ei kunnolla näe) on likoille.


Kuopuksen päiväosastojaksokin on hoidettu pois alta. Eilen oli vika päivä ja ite jännäsin eniten sitä sosiaalityypin kanssa juttelua mutta se olikin varsin informatiivinen juttu. Tiedän nyt taas enempi oikeuksista ja muista. Tänään oli välipäivä kaikesta ja olin siis duunissa ja molemmat likat pk:ssa. Huomenna sit mennää miehen kanssa palaveeraamaan sairaalalle ja siel onki sitte iso liuta ihmisiä, hiukkasen jännittää. Huomaan et maha on heti vähä sekasin ku ees mietin sitä.

Tein tänään myös jotain uutta. Kävin adhd-tapaamisessa. Meitä siis oli "vain" kolme ja taidettii viime viikolla tuo sopia. Eli siis aika extempore suunniteltu ja se "vain" tarkoittaa tuossa sitä et kyllä meist varmaa lähti enempi ääntä ja asian määrä oli sama kun ois ollu joku viis "normaalia" ihmistä juttelemassa ekaa kertaa toisilleen :D Mitenniin paljon asiaa ;) Oli ihan hirmu kiva nähä samalla tavalla haastavia tyyppejä kun mä olen. Uskaltanen siis ehkä uudestaankin.

Mutta nyt. Vaatteet päälle ja menoksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti