8.12.2014

Luottotarvikkeet ja eka päivä päiväosastolla.

Ajattelin kertoa sellaisesta asiasta kun luottotarvikkeet. Sellaiset jotka koen järkyttävän tarpeelliseksi meikeissä tai ylipäätänsä missään. Toistanpa edelleen että mä en todellakaan ole millään muotoa kokenut tai osaava tai tietävä mitenkään meikkien tai ihonhoidon suhteen. Mulla välillä varsin haastava iho kasvoissa (ressipisteitä ja kuivia kohtia ihan randomina), mä en todellakaan meikkaa joka päivä enkä tiedä mikä on oikea tapa toimia missäkin. Tää on vaan mun pienellä  kokemuksella varsin hyvä hinta-laatusuhde ja ainakin mulla toimivat.

Noin. Nyt kun on pakollinen jaaritus ohi niin voin päästä asiaan.


Aloitetaan tuolta alhaalta. 
Beautyblender. Hieman alle viikon kokemuksella voin kertoa että paras asia meikkauksessa. Mulle saattaa olla tulossa Pure versio pesuaineen kera.
Bio-Oil. Lotraan tota jokapaikkaan. Alunperin ostin leikkashaavoille ja sitte huomasin et kädet tuli varsin kivaksi ja pehmeäksi. Sitte huomasinkin jo käyttäväni tota koko kropalle, tatuointeihin, kasvoille.. Yleensä laitan tota suihkun jälkeen ja iltaisin ennen ku meen unelle. En kyllä joka ilta mutta sillon kun muistan.
Clean tuoksut. Skin versio. Toi on mulla käytössä 90% kerroista. ne 10% käytän sitten saman merkin Shower Fresh tai Rain versioita. Parhaita tuoksuja koskaan. Lisäpisteet roll-on putelista. kauheen näppärä :D
Body Shopin Hemp tuotteet. Tuo rutistettu tuubi on käsirasva joka on käytössä joka päivä. Mulla on se isompikin versio mutta koitan sen pitää himassa et mieskin ehkä vahingossa joskus ehtii sitä käyttää. Tuo pienempi on mulla aina käsilaukussa. Purkki taas on sellasta vaseliinimaista joka-paikan-rasvaa. Käytän tota iltaisin välillä käsiin ja joskus tatuointeihin. En o kauheen hyvä muistaan sellasta kun säännöllinen kuvien rasvaus ni koitan sitä sitten paikkailla noilla tosi kostetuttavilla versioilla.
Takana onkin sitten mun oma apteekkini. En liiku mihinkään ilman sitä. Siel on migreenilääkkeet ja adhd-lääkkeet. Toki siel on muutakin pahoinvointilääkkeesst nuhalääkkeeseen. Aina kun oon ton joskus himaan unohtanu ni joka kerta oon ollu kipeenä. Eli pelkästään ton mukana roudaaminen pitää pään terveenä.
Kuvan otin puhelimella joka on iPhone 5s. Sillä pääosin kuvaan ja sielt löytyy mun kaikki neuleohjeet ja muu elämä oikeastaan. Varsin mukava laite.

Luottovaatteita mulla on muutamia mutta koska aikaisemminkin mainitsin niin meillä ei ole kokovartalopeiliä niin en saa niistä kuvia. Vaatteista kun ei saa kunnon kuvia jos ne vaan roikkuu henkarilla.
Yks minkä pelkään käyttäväni puhki on Objectin mekko. Harmaa. Taskut. Just hyvä.
Neuletakit. Tällä hetkellä on käytössä ne kaks uusinta koska tuntuu että syksy-kevät välillä mä en voi poistua himasta ilman neuletakkia koska palelen.
Piecesin paksut legginsit. Ai että, ihan parhaat. Käytän niitä melkein yötä päivää koska meillä on kylmä. Niin ja mies tykkää että makkarissa on kylmä ja kun mä palelen ni oon kiukkunen ja kun herään aamulla ja eka tunne on palelu niin ei ala aamu hyvin :D Mä siis nukun legginsit jalassa.
Jostain syystä muuten en o pitkään aikaan pitäny farkkuja vaan oon menny noi legginsit + siihe päälle jotkut överileggarit + pidempi neule -combolla. En kyllä tajua että miks :D Pitäs varmaa alkaa panostaa tuohonki.
Fitflopin muklukit. PARHAAT talvikengät. En o kertaakaan palellu noilla ja kauhulla ootan sitä hetkeä kun nuo vaikka menis rikki. Mitä mä sitte teen?!

**


Tänään oli sitte kuopuksen eka päivä päiväosastolla neuron puolella. Puoli ysiks sinne ja himaan päästiin yhen jälkeen. Tohon välille mahtui haastattelua, toimintaterapeuttia, puheterapeuttia ja syömistä.
Hirmu hienosti osas I olla siellä ja toimia niinkuin pyydettiin. Vähän ite tota jännäsin kuitenkin.

Huomenna olis tiedossa puhetrapeuttia aamusta ja sitte neurologin kanssa jotain, sitä en tiiä osallistunko mäkin siihen vai meneekö I yksinään.
Ke sitten taas toimintareapeuttia ainakin ja sitte vielä jotain..
To lepuutetaan sairaalan osalta ja perjantaina mennäänki vaa minä ja mies sinne palaveriin. Aikaa siihen varattu useampi tunti.

Nonni. Nyt voisin suunnistaa vähä järkkäileen vaatteita kaappiin ja sen jälkeen N:n kanssa pipareiden leivontaa.


1 kommentti:

  1. Sulla pitää olla lääkkeet aina matkassa, niin mullakin. Astma, näes. Mä en liiku mihinkään ilman mun vyölaukkua. Mä pidän mun lääkkeet aina siellä. Tai siis juhlissa tietysti on eri juttu. Sinne mä otan toisen laukun, mutta pakkaan lääkkeet silti aina mukaan.

    VastaaPoista