6.12.2014

Itseppäisyyspäivä.

Kuten jo aikasemmin kerroin niin itsenäisyyspäivä on hieman haastava mulle nykyjään. Oon koittanu siis keksiä siihen jotain kivaa jotta se ei ois mulle vain sellainen muistelupäivä. Tänä vuonna ei oo oikeen mitään. Esikoisen kanssa alettii siis aamusella pelaileen konsolipelejä. Ei me niitä kyllä usein pelata mutta sillon ku pelataan ni siin menee sitte aikaa. Ei siis ole mitenkään viikottaista tai välttämättä edes kuukausittaista tämä toiminta. Konsoleitahan meillä löytyy. Xbox360, Nintendo Wii U ja kaks kappaletta Nintendo DS:ää :D Esikoisesta on tullu jo monessa parempi pelaaja kun äitinsä. Äitillä pelihistoriaa sellaiset 20v ja esikoisella vuosi :D
Tässä vaiheessa voisin mainostaa mun ylihienoa tatuointiakin.. Mitenniin oon pelannu yhtä tiettyä peliä aika tosi kauan :D


**


Mä seuraan Veera Välimäen blogia jossa on tänä vuonna joulukalenteri. Joka päivä uusi ohje, yleensä maksullinen mutta välillä myös ilmainen. Tän päivän ohje oli aivan hirmuisen hieno!


Ihan jäätävän kivan näköinen! Mullahan tuli sitten pakottava tarve tietty ostaa tuo ja aloittaa nytheti. Onko lankaa? Noei. Sovellanko? Hell yeah :D Jossain vaiheessa kyllä teen ohjeen mukaisesta langasta kun sellaisen löydän.. (Ei saa kutittaa ollenkaan)
Tällä kertaa valikoin ylläriylläri langaksi Wollmeise DK:n. Kyllä on ohuempi kun ohjeessa mutta koitan silti. Tuloksena varmasti löysempää neulosta mutta haittaako se? Metrien mukaan pitäs ainakin yks vyyhti riittää, saas nähä.
Sain myös eilen sen hyvän flown noihin pöllösukkiin ja viimeinkin ku pääsin ite pöllökaavioon ni alkaa tuo tekeminenki menemään vähä joutuisammin. Tosin, mä saatan osata senkin kaavion ulkoa.

Näin muuten aika hiton ahdistavaa unta viimeyönä. KAIKKI oli ihan niinkuin on nytkin, siis vuodenaika, sää, ihmiset, elämäntilanne, kalenteri.. Ainoo vain että mies ilmoitti että jättää mut. Unessa näin kaveria joka oli kovin huolissaan mun jaksamisestani jne ja muistan kuinka sanoin että en halua puhua koska on nyt pakko pysyä kasassa lasten takia. Heräsin, herätin miehen ja kerroin sille mitä unta näin ja vähän ehkä vollotinkin. Ihan kamala olo oli herätä ku ei tienny että oliko se oikeesti tapahtunut vai ei.

Muuten! Kun aikasemmin laitoin kuvia niistä sormuksista mitkä ostin, keskiviikkona? Niin nyt on ekat jäljet. Oletettavasti tietysti niistä eniten rihkamasta mutta hopeiset on edelleen kuin uudet! Hyvä niin koska tää nuolisormus on mun uus eniten lemppari :)

Nyt voi todeta että been there, done that.Nyt tuntuis migreeni koputtelevan etuoikealla. Lääkitsen siis ja katon kuin käy. Onneks oon lääkinnällisesti ajoissa liikkeellä ni hyvät mahikset saada kevyemmillä napeilla ohi.1 kommentti:

  1. Mulla oli kerran yks Kalevala Korun sormus, josta jäi kans tollanen jälki. Se vaan oli enempi vihree.

    VastaaPoista