27.12.2014

Paljon asiaa :)


Onpas ollukin nyt väliä kirjoittelussa. Ollu jouluilua ja muuta ni ei vaan o ihan jaksanu.

Aatto me oltiin siis ihan vain kotona. Broidi tuli joskus yhen aikaan ja nappas koiran ja läks sen kanssa pihalle. Me laiteltii sillä aikaa ruuat valmiiks ja katettiin pöytä. Broidi kävi jokun megalenkin ku jouduin soittelee sille et tuus ny ku ruoka ois jo. 
Syötiin ja sitte maagisesti joulupukki jätti lahjapussin terassille. Hämmentävää! ;) Pussista löytyi meidän ja vähän myöhemmin vielä anoppilan lahjat. Likat sai kerrankin ihan superkivat lahjat (äitin mielestä kivat siis). Ei ollu järkyttävää kasaa pikkuhilkettä ja paketoitu asioita vaa pakettien määrää nostettavaks. Enkä tarkoita että aikasemminkaan oltas menty ihan metsään. Pari joulua sitten vaan kävi pieni ylilyönti ja noi sai AIVAN liikaa lahjoja ja sen kyllä huomas. 

Miehelt sain lisäosan Thomas Sabo sarjaan mitä mulla on kaulakoru ja rannekoru jo ennestään siis. 


Tuo VW on viimejoululta ja tämä uusin lisäosa on tuo pöllö. Ihan superkaunis!

Anopilta saatiin nää keittokirjat. Ihan sairaan hyvät!! En osannu tollasta ees toivoa mutta nuo kyllä osui ihan nappiin.
Mutsilta saatiin paistinpannu mitä oon jo jonkun aikaa himoinnut. Sellainen valkoisella keraamisella pinnoitteella. Voisin vielä kuvata sen tähän jossain vaihees.

Joulupäivänä käytiin sitte molempien porukoilla syömässä. Eka oltiin anoppilassa missä sain puuroa (en o ite jaksanu himassa nyt tehä) ja siitä suunnistettiin porukoille. Siellä siis saatiin sitte loput paketitkin. Broidin kanssa otin yhteiskuvankin. Se on siis sinänsä erikoista kun se ei yhteiskuvista perusta :D

<3


Eilinen menikin sitte ihan putkeen. NOT. Tosiaan en o juurikaan yhtään mitää energiajuomia juonu enkä kahviakaan ku ne pitää olla jtn makulatteja et pystyn juomaan. Tästä sitten tuli migreeni mikä ei oikeen meinannu loppua millään. Neljän aikaan nappasin lääkettä mutta se ei auttanu muuten kun pysäytti sen migeenin. Ei siis poistant mutta se vaan jämähti paikalleen. Eikä oikeen sitte enää seiskan aikaa voinu alkaa mitää kofeiiniakaan vetelee. Ois ollu unet aika hukassa :D Alko jossain vaiheessa sitte jo oksettamaanki ja piti koittaa hissukseen suödä ja ja juoda ees jotain jos jeesis. Kyllä se siitä sitte helpottukin mutta kauan siihen meni.

Mun PITI saada jouluaatoksi ne appiukon sukat valmiiks mutta noh, en saanu. Eivät ole vieläkään valmiit mutta oon jo kärkikavennuksissa eli tänään pitäs saada valmiiks. Lankakin aiheuttaa lisäjännitystä kun en tiiä riittääkö :D

Alotin eilen uuden neuleen. Ihan vain kun inspiroiduin Asan neulomista sukista likoille. Niiden väricombo on aivan täydellinen. Malli on yllättäen taas Välimäen mutta minkäs teet kun oma maku kohtaa nin hyvin suunnittelijan tuotoksiin. Lankana on Wollmeise DK ja väreinä Himbeere ja Safran.

Kohta aattelin lähteä suunnistamaan aleihin vaikka ei mulla kauheasti ole sitä rahaa sinne.

***

Aleissa kävinkin jo. Ystävä haki kyytiin ja käytiin vaan kattelemassa ja kiertelemässä. Toki parannettiin maailmaakin kahvin kera. Eilinen cofeiini-migreeni oli tuoreessa muistissa ja otin ihan makulatten. Ai että oli hyvää. Oikeasti kyllä lähdin siis vaan noita mukeja hakemaan mutta kyllä nuo muutkin tarpeeseen tuli. Meikkisienen ostin hätävaraksi koska tosiaan tupannu olemaan tapa että aina kun johonkin tykästyn niin yhtäkkiä se lopetetaan. Aiemmin jo valkoisen olin ostanut mutta annoin sen ystävälle jonka koin että siitä saa iloa niinkun mäkin sain.

Taika-mukeja kaksi. BeautyBlender, L'Orealin seerumi (IHANAN tuntuiseksi jätti ihon kun testerillä koitin), uudet baby lips -huulirasvat, kaksi kimallelakkaa ja Opin peel off pohjalakka.

Lähikuvakin vielä lakoista.
Laitoin heti testaukseen tuon kynsilakankin :P Ihan vaan tiedoksi että pohjalakka EI jää valkoiseksi vaan kuivuessaan muuttuu läpinäkyväksi mattapinnaksi. Myyjä antoi ymmärtää että jää valkoiseksi joten nyt mulla ei EDELLEENKÄÄN ole sitä valkoista pohjalakkaa mikä ois pastelliväreille aika tarpeellinen. Tarttee jossain välissä sellanen vielä jostain ettiä. 

Kuvissa tumma pohja on Lumenen Arctic Sky(ystävän äidiltä sain tänään) ja pinkki on Essien punaiseen taittava pinkki. En nimeä löytänyt, senkin sain siis ystävän äidiltä.
Ylemmän kuvan hile on Opi My voice is a little norse ja Alemman on Lumene Natural code Jewel green. Kovin samanlaiset ovat kynsissä mutta laadullisesti Opi on yllättäen parempi. Hilettä ei joutunut OLLENKAAN "asettelemaan" vaan kunhan suti menemään, Lumenen kanssa piti sitä taas sitte vähä asetella ja pohtia enemmän. (Pahoittelut kuvan laadusta mutta koska ilta ja ei ole valoa..)

Sitten. Olen huomannut että pöllöasiat ovat saattaneet lähteä rukkasesta...... Kaikki lähti ystävän kanssa tästä tatuoinnista. Sen jälkeen pöllöjä on ilmestynyt sinne ja tänne. Välillä käy niin et kauppareissulla bongaan pöllön ja tulee olo että pakko ostaa itelle ja ystävälle. Näin kävi tänäänkin.


Pöllöt siis lisääntyy :)

Mutta nytpä alan viimeistelemään noita sukkia jotta viimeinkin saisin ne puikoilta pois ja uuteen kotiin..
1 kommentti:

  1. Ikävä juttu se migreeni. Itellä ei silleen oo kokemusta, mutta "migreenintapainen" mulla on. Se tulee vaan, jos musta tulee liian tunteellinen ja Niagara pääsee valloilleen niin, etten saa sitä heti aisoihin. Onneks mä opin siitä yhestä kerrasta, kun se iski. Sen jälkeen mä olen tehny parhaani, et se pysyis aisoissa.

    VastaaPoista